menu sluit menu

Blog

24 april: een stralende dag met 1000 tulpen!

Op 23 april reed ik samen met collega Frederiek naar Noordwijkerhout. Daar in die prachtige Bollenstreek hadden we de volgende dag een mooie bruiloft in het verschiet: de grote dag van Pascal en Caroline!

 

Op weg naar de feestlocatie maakten we eerst nog een tussenstop bij het aanstaande bruidspaar om alles op te halen. Ze waren er duidelijk al helemaal klaar voor en de kratten met versieringen stonden al op ons te wachten. Op naar het versieren van de trouwlocatie; Landgoed Tespelduyn in Noordwijkerhout!

1000 tulpen

Daar aangekomen ging ons werk direct van start: auto’s uitladen en de locatie stylen. Het thema van deze dag was ‘tulpen’, want Caroline is de dochter van een tulpenmakelaar. We hadden maar liefst 1000 tulpen om alles mee te versieren. Het kostte wat tijd, maar het resultaat mocht er zijn! Na het stylen was het tijd voor een goede nachtrust. Omdat Noordwijkerhout voor ons niet naast de deur was, logeerden we bij het Van der Valk hotel in Sassenheim. We hebben heerlijk gepraat over ons werk. Samenwerken is zo fijn en gezellig!

Ceremonie met lach en traan

Na een goede nachtrust en een stevig ontbijt begon voor ons de dag. De zon schitterde al en de laatste styling werd aangebracht. Nog even checken of alles klopt en toen kon de dag op Tespelduyn beginnen. De hele dag vond plaats op één locatie; heel relaxed voor de gasten en voor ons ook superfijn werken! De gasten druppelden één voor één binnen en toen we compleet waren, vertrokken we naar buiten om het bruidspaar te ontvangen. Het bruidspaar kwam aan in een prachtige donkergroene kever, zó mooi! Daarna werd het tijd voor de ceremonie. De zaal zat helemaal vol en het was heel mooi. Met een lach en een traan werd het officiele gedeelte van de dag een feit. De woorden van de ambtenaar waren super mooi. De zaal was versierd met honderden tulpen in de kroonluchters. Wat een sprookje!

Droombruiloft

Na de ceremonie werd de bruidstaart aangesneden en proostten we op het mooie bruidspaar! De middag vloog voorbij. De gasten hebben zich erg geamuseerd en tussendoor werden de groepsfoto’s gemaakt. Tegen de avond werd een prachtig gestylde dinertafel klaargemaakt en volgde een intiem diner met de belangrijkste gasten van het bruidspaar. Al snel volgde de prachtige feestavond en ons werk zat er alweer bijna op. Bij het uitzwaaien van het bruidspaar aan het einde van de avond was het sprookje compleet. Wij hadden een pad gemaakt van potjes met waxinelichtjes. Terwijl het lieve bruidspaar werd uitgezwaaid en in hun feestkleding door een haag van waxinelichtjes liep, dachten wij: wat een geweldige bruiloft!

Lieve Pascal en Caroline, wij wensen jullie veel liefde en gezondheid toe. Het was geweldig om deze dag met jullie te delen. Het was fantastisch!

Liefs,
Gerina