menu sluit menu

Christian & Jorinda 20-05-2017

Woorden schieten eigenlijk tekort om uit te leggen hoe dankbaar we zijn voor wat Gerina voor ons heeft gedaan.

Toen we verloofd waren gingen we op zoek naar een professioneel ceremoniemeester want we wilde graag dat alle familieleden volop van de bruiloft zouden kunnen genieten en structuur bij de voorbereiding van de bruiloft.

Ik (Jorinda) ben erg perfectionistisch wat goed kan zijn maar ook in de weg kan staan om te kunnen genieten van alle leuke voorbereidingsmomenten. We vonden de website van Vier je Geluk en wat we zagen en lazen sprak ons gelijk aan. We belde naar Gerina en ons kennismakingsgesprek stond gepland. Na het gesprek wisten we het helemaal zeker zij word het! We hadden gelijk een klik, en we voelde ons mede door ons geloof vertrouwd bij Gerina. Tijdens de voorbereidingen stond ze altijd voor ons klaar. En wanneer we zenuwachtig waren stelde ze ons telkens gerust dat het super mooi zou gaan worden.

En dat werd het ook… het werd echt een dag om nooit te vergeten! Alles verliep op rolletjes en alles was nog mooier dan we ons hadden voorgesteld. We konden van elk moment genieten omdat we wisten dat alles in goede handen was bij Gerina en haar assistente. Onze familieden waren ook enthousiast over Gerina, het was heel gezellig en ze hoorde er gewoon helemaal bij! De lunch die ze voor ons had laten verzorgen was niet alleen heerlijk maar zag er ook prachtig uit! Net als de styling van de kerk, dinertafel, snoeptafel (etc.) we hebben er nog veel complimenten van gekregen.

Lieve Gerina, we kunnen niet anders dan je met heel ons hart bedanken voor al je hulp tijden de voorbereidingen en  de prachtige bruiloft! We blijven de warme gesprekken die we in de voorbereiding met elkaar hebben gehad koesteren.

Dankjewel X!

Liefs,

Christian en Jorinda

Planning, organisatie, styling & webshop: VierJeGeluk

Fotograaf: ByDianne

Videograaf: Klei “Blij dat zijn Wij”

Bloemen: Gift By Nature Wedding Flowers

Bruidsjurk: La Nova

Kapsel & Visagie: Beautiful Bride Company

Trouwpak: Speksnijder Tailormade

Drukwerk: Stijlvolle Trouwkaarten

Bekijk hier de Same Day Edit van Blij dat zijn Wij 🙂