menu sluit menu

Diensten

Weddingplanner

Jullie dag perfect geregeld!

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Samen kijken jullie vast uit naar een fantastische en goed georganiseerde dag. Laten we dan kennismaken, want VierJeGeluk zorgt ervoor dat jullie dag ook écht perfect en op rolletjes verloopt. Onze taak? Een kloppende planning maken en adviseren in de mogelijkheden daarvoor. Daarnaast levert VierJeGeluk unieke ideeën en fantastische leveranciers. Jarenlange ervaring zorgt er namelijk voor dat wij de trouwbranche door en door ken! Het is onze taak om ervoor te zorgen dat jullie financieel niet voor verrassingen komen te staan en samen met onze assistente (s) zijn wij op jullie trouwdag het aanspreekpunt voor al jullie gasten en leveranciers.

Onze belofte? Voor en achter de schermen ervoor zorgen dat jullie dag uitblinkt in perfectie. Ook jullie streven? Laten we dan eens kennismaken. Ook als jullie meer willen weten over het prijskaartje. Want, aan de hand van jullie wensen maken wij graag een offerte op maat. Omdat jullie bruiloft… uniek is!


Professioneel Ceremoniemeester

Professioneel gepland, goed geregeld

Jullie trouwdag is bijna geregeld, de eerste ideeën hebben zich gevormd. Nu heerlijk aan de slag! Met een professioneel ceremoniemeester van VierJeGeluk zijn jullie ervan verzekerd dat het draaiboek tot in de puntjes geregeld wordt! Voorafgaand aan jullie grote dag plannen we een aantal gesprekken om samen jullie wensen en ideeën door te spreken. Tussentijds voorzien wij van advies en geven wij tips wanneer er afspraken gemaakt worden met de leveranciers. En dan? Op naar jullie trouwdag!

Als ceremoniemeesters fungeren wij op dé grote dag als gastvrouwen voor jullie gasten. Daarnaast zijn wij jullie aanspreekpunt en onderhouden wij alle contacten met de leveranciers. Ons streven? Alles perfect geregeld, zodat jullie (gasten) zorgeloos kunnen genieten!

Benieuwd hoe wij te werk gaan? Voor en achter de schermen zorgen wij dat wij overal op voorbereid zijn. En toch onvoorziene omstandigheden? Geen probleem, wij lossen het op.

Iets voor jullie en/of benieuwd naar het prijskaartje? Laten we eens vrijblijvend kennismaken. Want, jullie bruiloft en ideeën zijn uniek en dat vraagt om een offerte op maat.


Adviesgesprek

Advies over de mooiste dag van jullie leven

Jullie gaan trouwen! De datum is geprikt, de locaties misschien in kaart gebracht, maar hoe nu verder? Waar moeten jullie beginnen qua planning of styling en waar moet op gelet worden? Advies vragen aan een professioneel weddingplanner is een eerste stap in de goede richting. Huur daarom VierJeGeluk in voor een 2,5 uur durend adviesgesprek, zodat jullie met een frisse blik en nieuwe tips en adviezen aan de slag kunnen om jullie grote dag tot een succes te maken!

Een adviesgesprek duurt ruim 2,5 uur en helpt jullie om de eerste start van jullie grote dag te maken. Zijn er zelf zaken/vragen waar jullie advies over willen? VierJeGeluk voorziet jullie graag van tips en trucks!

Voorafgaand aan het gesprek e-mailen wij jullie een vragenlijst. Hierdoor gaan we voorbereid het adviesgesprek in en benutten we onze tijd optimaal.

Na een ontspannen en verhelderend gesprek ontvangen jullie een uitgebreid gespreksverslag. Zodat jullie alles rustig kunnen nalezen en eventueel uitzetten.

Adviesgesprekken kunnen al gerealiseerd worden vanaf € 150,00 euro (excl. BTW).

Mochten jullie na het adviesgesprek besluiten om VierJeGeluk in te huren als weddingplanner of als professioneel ceremoniemeester, dan ontvangen jullie de kosten voor het adviesgesprek retour. Interesse? Laten we een afspraak maken!


Styling

Jullie dag: helemaal in stijl

De styling van jullie grote dag maakt het plaatje compleet. Persoonlijk en tot in details geregeld. Weten jullie al welke uitstraling jullie willen op de bruiloft? Is er al een thema bekend of weten jullie al welke kleuren jullie graag willen gebruiken?

VierJeGeluk maakt graag, samen met jullie, een duidelijk en overzichtelijk stylingsplan. Aan de hand van dit plan zorgen we ervoor dat al jullie wensen worden opgenomen en uitgevoerd. Denk aan de aankleding van de verschillende locaties: de ceremonieruimte, de kerk, de locatie van lunch/diner, sweettables etc. Wat zijn jullie wensen? Wij zijn benieuwd! Laten we ze samen bespreken in een vrijblijvend gesprek.

Styling kan al gerealiseerd worden vanaf €50,00 per uur (excl. BTW).

VierJeGeluk heeft diverse workshops gevolgd op het gebied van styling en decoratie.  

MTH_1935