menu sluit menu

Blog

Feestje; VierJeGeluk bestaat 3 jaar!

Vandaag vier ik een feestje. Het is vandaag namelijk al weer drie jaar (drie jaar!) geleden dat ik mij met VierJeGeluk inschreef bij de Kamer van Koophandel. Wat vliegt de tijd! Als ik kijk naar de achterliggende jaren, wat heb ik dan al veel bruidsparen mogen begeleiden naar hun grote dag. Prachtig! En nog steeds vind ik het héérlijk werk om te doen, ik krijg er energie van en vind het fantastisch leuk. Maar te veel tijd om stil te staan bij het verleden heb ik niet, want er liggen het komend trouwseizoen nog genoeg mooie dingen in het verschiet…

Bruidsmodeshow Speksnijder

Want veel bruidsparen weten inmiddels de weg naar VierJeGeluk te vinden. Daar ben ik blij mee en dankbaar voor! Er staan de komende tijd weer geweldige huwelijken op de planning, het belooft veel! Toch blijf ik er iedere dag aan werken om bruidsparen nog beter van dienst te kunnen zijn. Maar naast het assisteren van bruidsparen, zijn er ook veel mooie samenwerkingen ontstaan. Zo presenteer ik VierJeGeluk bijvoorbeeld vier keer per jaar bij de bruidsmodeshows van Speksnijder Bruidsmode. Op woensdagavond 2 april maakte Picturesplans deze foto’s van mijn stand.

Eerste bruiloft van het seizoen

Over 2 dagen op 24 april start voor VierJeGeluk het nieuwe trouwseizoen. VierJeGeluk assisteert deze dag collega weddingplanner Frederiek Klop van Color Weddings. Het ziet ernaar uit dat het een schitterende dag wordt. Nog even de laatste puntjes op de i zetten, samen alles doorlopen en uitkijken naar het uiteindelijke ja-woord. Ik kijk ernaar uit om het bruidspaar de hele dag te ontzorgen en alle dingen tot in de puntjes te regelen. De leveranciers en de trouwlocatie belooft in ieder geval al veel moois!


Gaan jullie trouwen?

Is binnenkort jullie grote dag en zijn jullie nog op zoek naar een weddingplanner. Of organiseren jullie liever zelf een groot gedeelte van de dag en zijn jullie op zoek naar een professionele ceremoniemeester? Waar je ook voor kiest, bij VierJeGeluk kun je alles (of een gedeelte) uit handen geven. Nieuwsgierig geworden? Stuur me een e-mail of bel eens, ik maak graag even kennis!

Liefs, Gerina