menu sluit menu

Gerben & Lyske 22-04-2017

Hallo wij zijn Lyske en Gerben en zijn op 22 april 2017 getrouwd op Buitenplaats Amerongen. Het was een zeer mooie dag en dat was mede te danken aan het team van Vier Je Geluk.

Hoe we Vier Je Geluk op het spoor zijn gekomen? Eigenlijk werden we getipt door iemand uit de touwbranche waarmee we in gesprek raakten. Ze zei dat ze een hele leuke en spontane weddingplanner voor ons wist die goed bij ons zou passen. De rest is geschiedenis..

Wij hadden ons kennismakingsgesprek in Alblasserdam in het gloednieuwe “kantoor” van Gerina. Na twee koppen thee en een grote cupcake waren we er voor onszelf al uit: Vier Je Geluk mag en moet het voor ons gaan doen!

In de daarop volgende gesprekken werd de gewenste bruiloftssfeer en het budget bepaald waarna de route naar de grote dag kon worden uitgestippeld. Er kwamen veel dingen ter sprake waar we zelf nooit aan gedacht zouden hebben. Erg fijn.

Dankzij het netwerk van Gerina werd het een stuk makkelijker om de leveranciers te vinden die goed bij ons pasten. Allereerst de trouwlocatie in Amerongen. Voor ons ligt deze locatie niet bepaald naast de deur waardoor we daar zelf niet zo gauw naar zouden gaan kijken. Door een tip van Gerina zijn we daar toch heen gegaan.

De overige leveranciers (wen maar vast aan dit woord als u ooit gaat trouwen) hebben we in deze periode ook zelf benaderd, al dan niet op aanbeveling van Gerina. Vooral ons gevoel gaf steeds de doorslag bij de keuzes.

Een paar weken voor de trouwdag werden de contacten met de leveranciers overgedragen aan Gerina zodat wij ons “rustig” konden voorbereiden op de grote dag. Ook het contact tussen Gerina en ons werd intensiever. We voelden dat het allemaal goed ging komen.

Op de grote dag zelf was alles tot in de puntjes verzorgd door het team van Vier je Geluk, bestaande uit Gerina en assistente Aline. We hoefden nergens aan te denken, want ze waren ons altijd drie stappen voor. Heerlijk. Waar wij ook heel blij mee waren is de rol van Gerina als gastvrouw. Spontaan en enthousiast als ze is kon ze onze gasten meteen het bruiloftsgevoel meegeven. Dat is toch lekker binnenkomen.

Lieve Gerina, het is helaas niet mogelijk, maar…als we het nog een keer over mochten doen dan zouden we weer met Vier Je Geluk in zee gaan!

We zijn stiekem een beetje jaloers op de stellen die nog gaan trouwen!!

Dikke kus Gerben en Lyske

Planning, organisatie, styling & webshop: VierJeGeluk

Fotograaf: Sophie Prins forografie

Locatie: Buitenplaats Amerongen

Bloemen: Gift By Nature Wedding Flowers

Bruidstaart: Gebakkerij

Trouwambtenaar: Tintelend Trouwen

Trouwringen: Atelier79

Videograaf: Klei “Blij dat zijn Wij”