menu sluit menu

Joël & Mirjam 20-05-2016

Twee jaar geleden maakten we de bruiloft van onze vrienden Elnard en Elisabeth mee. Wat was het een geweldige dag, die tot in de puntjes geregeld was. Toen onze eigen bruiloft in beeld kwam en we meer en meer gingen nadenken over hoe we het allemaal wilden aanpakken, kwamen we bij een best belangrijke beslissing uit. Wie wilden we verantwoordelijk laten zijn voor het goed laten verlopen van onze trouwdag? En aan wie durfden we (eigenlijk vooral ik, als controlfreak.. ) alles uit handen te geven?

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Gerina maakte het voor ons meteen duidelijk: VierJeGeluk was voor ons dé uitkomst en met haar zou het plaatje wat we in ons hoofd hadden, gerealiseerd kunnen worden. Dit hadden we bijvoorbeeld niet aan onze familie of goede vrienden willen vragen, omdat we vonden dat zij vooral moesten kunnen meegenieten van onze trouwdag.

In de voorbereidingen wist Gerina ons behoorlijk aan het werk te zetten. Sommige mensen vroegen ons: hoe kan het dat jullie zo druk zijn met jullie bruiloft? Jullie hebben toch iemand die dat allemaal voor jullie regelt? Niets is minder waar. Gerina zorgt voor het overzicht, houdt de planning en openstaande acties in de gaten, maar stelt vooral heel veel vragen en geeft to-do lists mee. Logisch, want het moest tenslotte ónze dag worden.

Doordat we in de voorbereidingen overal over nagedacht hadden, was de bruiloft, waarop alles samenkwam, een dag die al onze verwachtingen overtrof. Alles was tot in de puntjes geregeld, precies zoals we het bedacht hadden. Dankzij de tips en begeleiding van Gerina verliep alles soepel en door haar ervaren aanpak hadden we het volledige vertrouwen in de organisatie voor en achter de schermen en konden wij onbezorgd genieten.

En dat er hard gewerkt is door VierJeGeluk, mag duidelijk zijn. Volgens mijn vader is Gerina haar gewicht in goud waard 🙂 Niets was te gek. Zo moesten we vanwege de kou onverwacht binnen trouwen in plaats van buiten in het weiland. Naast dat dit natuurlijk erg jammer was, moest er veel meer werk gebeuren. De binnenlocatie moest namelijk in no-time omgebouwd worden voor de ceremonie, en daarna weer tot ruimte om te lunchen. Niet alleen de nodige tafels en stoelen werden versleept, maar daarbij heeft Gerina ervoor gezorgd dat het er allemaal prachtig uitzag en we geen moment gebaald hebben van het niet buiten kunnen trouwen. Ook zat Gerina in het complot van ons vrijgezellenfeest (tot grote ergernis van Joël, hihi) en heeft ze ook op de bruiloft leuke verrassingen in het dagprogramma opgenomen. Het team van VierJeGeluk heeft zich voor meer dan 100% ingezet en onze verwachtingen echt meer dan overtroffen!

In het afgelopen jaar zijn we intensief met Gerina opgetrokken. Door haar persoonlijke aanpak en spontane karakter voelde het snel vertrouwd, waardoor het fijn was om samen te werken. Wat we vooral in haar waardeerden, was dat ze ons onszelf liet zijn. Haar motto: ‘Vier je geluk’ en ‘maak van alle kleine dingen een feestje’ liet ons nadenken over hoe we ‘gewone, standaard dingen’ bijzonder konden laten zijn. Juist die dingen hebben onze bruiloft zo speciaal gemaakt!

Drie maanden na onze bruiloft zijn we nog steeds ontzettend blij met alle keuzes die we hebben gemaakt. We kijken terug op een onvergetelijke bruiloft en voorbereidingstijd. Van al onze daggasten horen we bewondering voor de aanpak van Gerina en ook onze leveranciers waren erg over haar te spreken. We kunnen niet anders dan haar aan toekomstige bruidsparen aanbevelen!

Liefs,
Joël & Mirjam

copyright-emfoto-0963

copyright-emfoto-1042

copyright-emfoto-1159

copyright-emfoto-0995

copyright-emfoto-1304

copyright-emfoto-1325

copyright-emfoto-1429

copyright-emfoto-1452

copyright-emfoto-1596

copyright-emfoto-1727

copyright-emfoto-2275

copyright-emfoto-2350

copyright-emfoto-2384

copyright-emfoto-2436

copyright-emfoto-2466

copyright-emfoto-2498

copyright-emfoto-1350

copyright-emfoto-2256

copyright-emfoto-3093

copyright-emfoto-3082

copyright-emfoto-3097

copyright-emfoto-3095

copyright-emfoto-2545

copyright-emfoto-2620

copyright-emfoto-2712

copyright-emfoto-2806

copyright-emfoto-2798

copyright-emfoto-2785

copyright-emfoto-2775

copyright-emfoto-2769

copyright-emfoto-3173

copyright-emfoto-3164

copyright-emfoto-3278

copyright-emfoto-3370

copyright-emfoto-3415

copyright-emfoto-3423

View More: http://emfoto.pass.us/bruiloft_joel_en_mirjam

View More: http://emfoto.pass.us/bruiloft_joel_en_mirjam

Planning, Ceremoniemeester & Styling: VierJeGeluk
Fotograaf: EM Foto