menu sluit menu

Peter & Tessa 30-05-2016

Lieve Gerina,

Jouw enthousiasme en spontaniteit tijdens onze eerste ontmoeting maakte ons gelijk iets duidelijk: haar hebben we nodig!

Er was gelijk een ‘klik’ en je stortte je vurig op onze bruiloft en deed dit heel professioneel. Je had op elke vraag een antwoord en stelde ons iedere keer gerust als we iets niet zo goed wisten.

Zelfs drie dagen van tevoren, toen de bruiloft in het figuurlijke water dreigde te vallen, heb je alles op alles gezet om een tent te regelen en de dag tot een succes te maken. Die tent en de styling daaromheen, dat hadden we niet willen missen! Het was een knusse dag waarop alles tiptop geregeld was door jou en je assistentes. Er waren meer ceremoniemeesters dan dat er bruid en bruidegom waren, we hebben je hard aan het werk gezet die dag! Maar dit alles was voor jou geen probleem, alles ging zoals van tevoren besproken.

Gerina, in de voorbereiding en in de uitvoering was je voor ons de rots in de branding, bedankt voor de geweldige dag!

Liefs,

Peter en Tessa

Eppel_Fotografie-105 Eppel_Fotografie-163 Eppel_Fotografie-168 Eppel_Fotografie-172 Eppel_Fotografie-188 Eppel_Fotografie-192 Eppel_Fotografie-302 Eppel_Fotografie-325 Eppel_Fotografie-358 Eppel_Fotografie-360 Eppel_Fotografie-506 Eppel_Fotografie-514 Eppel_Fotografie-582 Eppel_Fotografie-585 Eppel_Fotografie-586 Eppel_Fotografie-594 Eppel_Fotografie-595 Eppel_Fotografie-603 Eppel_Fotografie-656 Eppel-Fotografie-1

Weddingplanner, Professioneel ceremoniemeester & Styling: VierJeGeluk

Fotograaf: Eppe Fotografie

Drukwerk: Leintjes Exclusief

Bruidstaart: Gebakkerij

Kalligrafie: Studio Blauw / Moderne Kalligrafie

Stretch tent: Bos-Verhuur

Kapsel: Lonneke van Dijk Fashion Hairstylist