menu sluit menu

Pieter & Liesbeth 25-08-2016

In november 2013 zagen wij VierJeGeluk op een trouwbeurs in Hoevelaken. Daar kwamen wij in gesprek met Gerina. Op dat moment hadden we nog geen trouwplannen maar we wisten wel dat we contact op zouden nemen met Gerina als we een datum zouden hebben.

Zomer 2015 hebben we een kennismakingsgesprek gehad met Gerina en alle wensen en ideeën besproken. De gesprekken die volgden waren elke keer weer gezellig en dan kwamen we weer op nieuwe ideeën om onze dag nog specialer te maken. 

25 augustus 2016, een dag om nooit te vergeten.  Het was een zonovergoten dag met zeer tropische temperaturen en dit zorgde ervoor dat ons plan helemaal uitkwam.

Daarnaast zorgde Gerina ervoor dat ons drukke programma vlekkeloos verliep. Wat heb je samen met Aline hard gelopen en gezweten om de dag perfect te laten verlopen. Ik als bruid, die erg perfectionistisch en control freak ben kon alles loslaten en dat gaf heel veel rust.

Via de daggasten hebben we veel goede woorden over jou gekregen en zagen mensen in dat het toch wel handig is zo’n weddingplanner. Nog steeds horen we leuke reacties over onze bruiloft, dat alles tot in de puntjes verzorgd was. Dit komt ook mede door jouw goede hulp en assistentie. Wijzelf kijken nog elke dag terug op een fantastische bruiloft en zouden het zo weer over willen doen.

Gerina, super bedankt voor alles wat je hebt gedaan om onze dag onvergetelijk te maken. Heel veel succes met je leuke baan als weddingplanner.

Liefs, Pieter en Liesbeth