menu sluit menu

Simon & Hanneke 15-09-2017

Lieve Gerina,

Omdat wij wilden dat iedereen ongestoord zou kunnen genieten van onze trouwdag, besloten we jou in te huren als ceremoniemeester. Een beslissing waar we geen spijt van zouden krijgen! We hebben een aantal gesprekken gehad waarin wij alle ruimte kregen om onze ideeën te spuien en jij die omzette in uitvoerbare plannen of met een goed alternatief kwam. We stonden versteld van jouw creativiteit en inzicht! Daarnaast was het altijd een feestje om af te spreken, we voelden ons altijd welkom! Altijd iets lekkers bij de koffie, niet onbelangrijk 😉

Toen kwam onze dag in zicht.. we zijn tussendoor nog geswitcht van trouwlocatie om toch voor onze droom te gaan: een buitenbruiloft! Jij hebt daarbij bemiddeld om ervoor te zorgen dat we de juiste partijen erbij konden betrekken. Een paar dagen voor onze bruiloft bleek dat we niet op onze buitenlocatie terecht konden. We hebben toen meteen jou gebeld met de gedachte: Als we Gerina bellen, komt het goed!

En dat is ook gebleken! We hebben een prachtig alternatief gekregen!

En toen was het 15 september.. wat waren we benieuwd hoe onze tent eruit zou zien! Het was was exact zoals we ons voorgesteld hadden! Perfect! 

Op de dag zelf voelde ik me als bruid erg ontzorgd. Ik heb alles los kunnen laten, omdat ik zag dat alles liep zoals gepland. Iedereen zag er zo tevreden uit! Het was superfijn dat we alles aangereikt kregen wat nodig was, zoals het trouwboekje voor de kerk etc. Dat zorgt ervoor dat je echt kunt ontspannen. Wat we erg fijn vonden, was dat je ook een beetje voor ons zorgde, als in: drinken halen, jurk repareren, corsage goed doen. Je had het gewoon allemaal bij je, magneetjes, veiligheidsspelden!

Dat is ook waarom we jou bij andere bruidsparen zouden aanbevelen: je bent alert, zorgzaam, kan goed luisteren en je bent zo enthousiast! Dat alles zorgde ervoor dat wij ons geen moment hebben af hoeven vragen of het allemaal wel goed zou komen!

Wat was het -tot in detail- goed geregeld allemaal! Gerina, nogmaals heel erg bedankt! We wensen jou voor de toekomst heel veel blije bruidsparen toe!

 

Lieve groet,

Simon en Hanneke