menu sluit menu

Blog

Terugblik 6 juni: Jean-Marie en Nathalie

6 juni was het de grote dag van Jean-Marie en Nathalie. Een prachtig zonnige trouwdag, waar natuurlijk weer een hoop regelwerk aan vooraf is gegaan!

Ik leerde Jean-Marie en Nathalie kennen via collega Amanda. Jean-Marie en Nathalie hadden haar ingeschakeld voor hun grote dag, maar toen de laatste weken van Amanda’s zwangerschap naderden, moest ze het bruidspaar overdragen. VierJeGeluk bleek de beste match en tijdens het eerste gesprek was er direct een klik met het bruidspaar. Per 1 maart begon ik daarom met het plannen en maken van een stylingplan. Na veel contact via WhatsApp, e-mail en face-to-face gesprekken was het dan zo ver… een stralende dag!

Ochtendlocatie in stijl

De bruiloft werd gevierd in het bijzijn van twee bruidskinderen; Milan en Marette. De bruid en Marette sliepen bij de moeder van de bruid en de mannen thuis. In een witte Porsche verschenen ze bij de bruid in Alphen aan de Rijn, tijd voor de foto’s! Na de fotosessie vertrok het paar naar de ochtendlocatie van die dag; de Sfeerstal. De familie wachtte hen daar op, om daarna heerlijk te lunchen op het terras. Uiteraard waren de tafels gestyled. Wat een mooi plaatje was dat! Omdat het een redelijk klein gezelschap was, had het bruidspaar fijn de tijd om met alle gasten te praten.

Zoetigheden en speelparadijs

Na een paar uur samenzijn werd het tijd om naar de kerk te vertrekken. Bij aankomst bleken er al heel wat bezoekers te zijn. Altijd weer zo fijn om te zien! Het werd een prachtige dienst en terwijl het bruidspaar na afloop nog gefeliciteerd werd, vertrokken de kinderen alvast naar buiten om voor de bogen en ballonnen te zorgen! Daarna vertrokken we naar de feestlocatie, Zegerplaza, waar de gasten werden opgewacht met een koud drankje, een must op zo’n warme dag. De etagères waren al mooi klaargezet met kleurige en smakelijkezoetigheden erop. De kinderen vertrokken al snel en waren daarna uren zoet. Zegerplaza is een perfecte locatie voor kinderen, uitgerust met een leuk speelparadijs!

Feestelijke avond

Het bruidspaar had er voor gekozen om samen met hun gasten te genieten van een barbecuebuffet. Een geslaagd resultaat! Nog even lekker opfrissen om alweer klaar te staan voor het laatste gedeelte van de dag. Wat gaat het dan snel! De feestelijke avond vloog dan ook voorbij en voor we het wisten, ging 6 juni over in 7 juni. Het einde van de trouwdag van Jean-Marie en Nathalie. We hebben het bruidspaar uitgezwaaid met flikkerende sterretjes in de heldere nacht. De volgende ochtend heeft het bruidspaar nog ontbeten met 15 daggasten, maar voor ons zat het er weer op. Lees hieronder hoe Jean-Marie en Nathalie zelf terugkijken op deze heerlijke dag:

Bruidspaar over VierJeGeluk:

Gerina deed de zwangerschapsvervanging van onze weddingplanner. Vanaf het begin was er een klik en lette zij op elk detail. De voorbereidingen waren gezellig en Gerina had veel extra leuke ideeën. Op de dag zelf werd ons duidelijk wat voor (haast onmogelijk) werk Gerina allemaal aankon met haar assistente. De hele dag liepen zij al een stapje voor. Dankzij Gerina en haar assistente verliep onze dag werkelijk probleemloos en werd onze bruiloft veel mooier dan we ooit hadden durven dromen. Ook onze gasten waren zeer tevreden EN onder de indruk van het werk van deze dames. Complimenten!

 

Groetjes Nathalie en Jean Marie