menu sluit menu

VierJeGeluk

2016-03-03-blik-en-bloos-fotografie-promo-jullie-feestje-123

Ik ben Gerina van Gelder – van Raaij en woon in Alblasserdam. In 2008 heb ik de bruiloft voor mijn zus georganiseerd en het ceremoniemeesterschap op me genomen.

 

Ceremoniemeesterschap geen erebaan

Ceremoniemeester zijn is een geweldige job. Maar als je mij vraagt of ik van deze dag, als zus en familielid van het bruidspaar ook heb genoten? Dan moet ik volmondig bekennen dat deze speciale dag als familielid van de bruid, grotendeels aan mij voorbij is gegaan. Het ceremoniemeesterschap is dan ook géén erebaan. Na deze ervaring ben ik tot de conclusie gekomen dat ieder familielid, vriend of kennis onbezorgd moet kunnen genieten van deze speciale dag.

 

Passie

Deze ervaring heeft me doen beseffen, wat ik uiteindelijk wilde doen: weddingplannen. Hier ligt mijn passie. Na ruim twaalf jaar klantadviseurschap bij een grote bank vond ik het tijd worden om een nieuwe uitdaging aan te gaan en een opleiding tot weddingplanner te volgen (www.owpn.nl). Mijn dienstverlenende en organisatorische talenten wil ik inzetten om voor jullie dé perfecte bruiloft te organiseren.

 

Persoonlijke aanpak

Mijn specialiteit is de ‘persoonlijke’ aanpak als weddingplanner. Alles doe ik in overleg en afgestemd op jullie wensen. Met veel kennis, expertise, creativiteit en enthousiasme zorg ik ervoor dat jullie bruiloft een onvergetelijke dag zal zijn. Is jullie dag perfect verlopen, dan is mijn missie geslaagd!

Persoonlijke ontwikkeling

VierJeGeluk heeft de opleiding voor Professioneel Weddingplanner succesvol afgerond en is aangesloten bij de BWPN. (Beroepsorganisatie Weddingplanners Nederland)

keurmerk_trans