menu sluit menu

Werkwijze

Kennismaken

Jullie gaan de organisatie van jullie bruiloft geheel of gedeeltelijk uit handen geven. Het is dan belangrijk dat jullie vertrouwen hebben in de weddingplanner en dat die wederzijdse ‘klik’ ontstaat. Dat is dan ook de reden dat wij geheel vrijblijvend een afspraak maak zonder enige verdere verplichting. In dit gesprek inventariseren wij de belangrijkste punten: wat zijn jullie verwachtingen en persoonlijke wensen? Dit kan variëren van een speciaal thema tot een bijzondere locatie.

 

Alles is mogelijk!

Er komt veel kijken bij de organisatie van een bruiloft. Denk maar aan een geschikte trouwlocatie, trouwvervoer, kerkgebouw, styling, decoratie, bruidstaart, catering en het drukwerk. Kortom, teveel om op te noemen. ‘VierJeGeluk’ verzorgt de hele organisatie en indien gewenst kan de organisatie ook gedeeltelijk verzorgd worden. Denk hierbij aan het treffen van enkel de voorbereidingen, een draaiboek maken of alleen een adviserende rol vervullen aan de door jullie gekozen ceremoniemeester. Bij ‘VierJeGeluk’ is bijna niets onmogelijk.

 

Ceremoniemeesterschap

Het ceremoniemeesterschap is één van de specialiteiten van ‘VierJeGeluk’. Op deze dag moet alles vlekkeloos verlopen. Op jullie verzoek kunnen wij jullie bruiloft strak regisseren maar net zo makkelijk een rol op de achtergrond vervullen, alsof jullie het idee hebben dat jullie deze dag alleen maar met jullie genodigden zijn.

 

‘VierJeGeluk’ opereert landelijk

Of jullie nu in dat ene speciale kerkje in Friesland willen trouwen, in Utrecht een feest willen geven of de receptie thuis in eigen tuin willen houden, ‘VierJeGeluk’ maakt het allemaal voor jullie mogelijk.

Wat organiseert ‘VierJeGeluk’ nog meer?
o    Verlovingsfeesten
o    Huwelijksaanzoeken
o    Geboortefeesten
o    Verjaardagen
o    Jubilea

 

Offerte

Daarnaast maken jullie tijdens dit gesprek uitgebreid kennis met VierJeGeluk. Aan de hand van dit gesprek maken wij een duidelijke en transparante offerte die past bij jullie wensen en aangegeven budget zodat jullie nooit voor financiële verrassingen komen te staan. Na akkoord gaan wij voor jullie aan de slag. Een bruiloft organiseren is een continue proces, waardoor wij tussentijds regelmatig contact zullen hebben.

 

Na de bruiloft

De dag dat jullie je huwelijk vieren moet een perfecte dag zijn waar jullie nog lang van nagenieten. Na deze bijzondere dag komen wij bij jullie langs voor een evaluatie over jullie persoonlijke ervaringen van deze dag.