menu sluit menu

Blog

Zomerse themawedding: koraaloranje en helderblauw

Koraaloranje en helderblauw, dat waren de zomerse themakleuren op de bruiloft van Elnard en Elisabeth op 12 juni 2014. In deze blog een terugblik op een te gekke VierJeGeluk-bruiloft met foto’s van originele kleur- en stylideeën!

 

Hoe kwam dit bruidspaar bij VierJeGeluk?
VierJeGeluk (VJG): “Daggasten op de bruiloft van Raoul en Anneloes, zagen mij aan het werk en adviseerden Elnard en Elisabeth om mij in te schakelen. We hadden direct een klik.”

 

Waarom was deze bruiloft zo ‘te gek’?
VJG: “Elnard en Elisabeth vonden het geweldig om de kleur koraal en blauw te gebruiken op hun grote dag. Samen hebben we het hele kleurenthema verwerkt tot in de kleinste details! Het was een geweldig bruidspaar dat open stond voor nieuwe ideeën. Ik heb hen met een traan in m’n ogen uitgezwaaid. Wat was het een pareltje, deze bruiloft! Maar dat is op de foto’s ook wel terug te zien. Wat waren ze enthousiast!”

 

De locaties?
VJG: “Elnard en Elisabeth kozen ervoor om hun ja-woord 2 dagen eerder te geven in het bijzijn van hun getuigen en ouders. Op 12 juni werd de locatie georganiseerd in een prachtig klein kerkje, bij Tante Loes – aan de Rijn in Rhenen – en molen De Zwaluw in Kesteren: een toplocatie en perfect geschikt voor kinderen. Het bruidspaar kwam aan met een pond, alle gasten stonden op de kade. De zon scheen, de pond was versierd: het was supergaaf!”

 

Mooiste moment?
VJG: “Na de taart en toast volgde een spontane fotosessie met al de bruidsmeiden! Die waren helemaal in de mood en hadden veel lol met elkaar. Hoe gekker, hoe beter: superleuk om te zien dat de gasten en het bruidspaar heel ontspannen waren.”

 

Mooist gestyled?

VJG: “De kerk. We hadden bosjes gipskruid opgehangen aan iedere stoel langs het gangpad, met mooi koraaloranje satijnlinten. Een prachtig gezicht toen de bruid zo door het gangpad kwam lopen.” En een gestyled dinner buffet, de hele dag was volledig in Style!

 

Conclusie?
VJG: “Het bruidspaar had enorm gevoel voor stijl en waren zo relax. Het was heel zomers weer en de locaties waren superfeestelijk. Ik stuiterde van energie, zo’n mooie dag wil ik iedere dag organiseren!”

 

Dit interview is maandag 02 februari 2015 gepubliceerd op: wedspiration.com